Auttaminen on paras lahja, jonka voit jouluna antaa

Tiesitkö, että joka kymmenes suomalaislapsi on vähävarainen? Lapsiköyhyys on Suomessa suuri haaste, ja etenkin jouluna perheen taloudellinen niukkuus kirpaisee erityisen ikävästi. Useissa perheissä yltäkylläisyyden sijasta hartain toive on että lapsi saisi edes yhden lahjan, tai että jouluna pöydässä olisi perheelle kunnolla ruokaa.


Vennerin kautta voit helposti tulla mukaan auttamaan paikallisia vähävaraisia lapsiperheitä ravitsevien jouluruokakassin (60€/kpl, sis. alv 14%) tai sen osan muodossa. Samalla kun autat vähävaraisia perheitä, saat itsekin digitaalisen lahjan, joka tarjoaa hyvinvointia myös sinulle tai läheisellesi, jolle sen annat! Venner toimii yhteistyössä Hope ry:n kanssa.

Huomio: jouluruokakassit ovat LOPPUUNMYYTY, mutta saatte samat materiaalit ja edut käyttöönne ostamalla Vennerin arkiruokakasseja.

Miksi apusi on tärkeää?

Venner tarjoaa vastuullisen ja monella tavalla ilahduttavan vaihtoehdon perinteisen joululahjan sijaan!


Saat mahdollisuuden auttaa konkreettisesti ja läpinäkyvästi. Apumme on tutkitusti vaikuttavaa, ja Vennerin jouluruokakassi tarjoaa perheille myös yhdessä kokkailun ilon. Apua tarvitsevalle perheelle lähetettävän ruokakassin lisäksi saat meiltä:


 • Tyylikkään sähköisen joulukortin, jolla voit kertoa merkityksellisestä lahjasta ja toivottaa joulua sähköpostitse tai sometileilläsi
 • Jäsenyyden Vennerin Keittiössä -palveluun 2kk, 3kk tai vuoden ajaksi (normaali hinta 9,90€/kk) riippuen ostatko kokonaisen kassin tai sen osan. Voit antaa tämän myös digitaalisena lahjana valitsemallesi läheiselle.
 • Saat käyttöösi sosiaalisen median materiaaleja
 • Vennerin jouluisen e-reseptiikan

Käyttöoikeus Vennerin Keittiössä-palveluun

Vennerin Keittiöstä löytyy runsas määrä herkullisia kasvisreseptejä ja lukuisia kokkivideoita eri muodoissa. Palvelu päivittyy viikoittain, ja inspiroi kokkailemaan ravitsevan kasvisruoan maailmaan! Ostamalla ruokakassin tai sen osan apua tarvitseville perheille tarjoamme sinulle käyttöoikeuden palveluumme. Näin voit tehdä hyvää autettavan perheen lisäksi myös itsellesi tai antaa sitä läheisellesi lahjaksi. Syö ja tee hyvää - Vennerin Keittiössä.

Miten pääset mukaan

Mukaan Vennerin joukkoihin pääset ostamalla Vennerin ruokakassin resepteineen tai sen osan. Me toimitamme ravitsevan ruokakassin resepteineen apua tarvitsevalle perheelle, ja saatte oston yhteydessä lahjakortin Vennerin Keittiöön (joko itsellesi tai lahjaksi!) sekä ladattua helposti muut joulun materiaalit meiltä.


Avustettavat perheet löydämme yhteistyössä pääkaupunkiseudun, Turun, Lahden ja Riihimäen Hope Ry:n kanssa.

Jouluruokakassit ovat poistuneet myynnistä, mutta ravitsevia arkiruokakasseja voi ostaa yhä kaupastamme. Vennerin joulu toteutui tänä vuonna pk-seudulla, Turussa, Lahdessa ja Riihimäellä. Runsaita jouluruokakasseja ostettiin:

 • 1485 kassia
 • =
 • 89100 €

”Joskus vastaan tulee haasteellisia elämäntilanteita ja päivät saattavat täyttyä valtavasta stressistä, miten pärjätä taloudellisesti. Vennerin ruokakassi oli ihana yllätys, joka toi uskoa ihmisyyteen.”

Mahdollista herkullinen joulu

Mitä kassi sisältää?

Arkiruokakassin sisällön näette Vennerin pääsivulta. Loppuunmyydyt jouluruokakassit sisältävät raaka-aineet ja reseptit kahdeksalle: :

 • porkkanalaatikkoon
 • lanttulaatikkoon
 • omenaiseen perunasalaatin kapriksella
 • riisipuuroon + kaneli-omenalisukkeeseen by Teemu Laurell
 • lantturieskoihin
 • porkkanarieskoihin
 • kanelikakkuun sekä
 • mm. joulusuklaata, pähkinöitä, luumuja, rusinoita, ceylon-kanelia ja omenoita, oliiviöljyä ja muuta!
 • purkillisen tehokasta Sana-Sol d-vitamiinia

Venner-joulukassi sisältää raaka-aineet ja reseptit kahdeksalle hengelle. Yhden joulukassin hinta on 60 € (sis. alv 14%).

Lisäksi kumppanimme Flying Cinema - Tour of Helsinki tarjoaa jokaiseen pääkaupunkiseudun Venner-ruokakassiin koko perheen lipun elämyksiinsä. Etana Editions taas sujauttaa 50 palkittua kuvakirjaansa ensimmäisiin Venner-ruokakasseihin.

Viime jouluna mahdollistimme kanssanne 1000 runsasta jouluruokakassia resepteineen vähävaraisille perheille.

Lämmin kiitos, että autoitte!!!