Auttaminen on paras lahja, jonka voit henkilöstöllesi tai asiakkaillesi antaa

Tiesitkö, että joka kymmenes suomalaislapsi on vähävarainen? Lapsiköyhyys on Suomessa suuri haaste, ja etenkin jouluna perheen taloudellinen niukkuus kirpaisee erityisen ikävästi. Useissa perheissä yltäkylläisyyden sijasta hartain toive on että lapsi saisi edes yhden lahjan, tai että jouluna pöydässä olisi perheelle kunnolla ruokaa.


Vennerin kautta yrityksenne voi helposti tulla mukaan auttamaan paikallisia vähävaraisia lapsiperheitä ravitsevien jouluruokakassien (60€/kpl, sis. alv 14%) muodossa. Samalla kun autatte vähävaraisia perheitä (Venner toimii yhteistyössä Hope ry:n kanssa.), saatte itsekin digitaalisen lahjan, joka tuottaa hyvinvointia myös henkilöstölle tai sidosryhmillesi! Huomio: jouluruokakassit ovatloppuunmyyty, mutta saatte samat materiaalit käyttöönne ostamalla Vennerin arkiruokakasseja.

Miksi apunne on tärkeää?

Venner tarjoaa vastuullisen ja monella tavalla ilahduttavan vaihtoehdon perinteisen joululahjan sijaan!


Yrityksenne saa mahdollisuuden auttaa konkreettisesti ja läpinäkyvästi. Apumme on tutkitusti vaikuttavaa, ja Vennerin jouluruokakassi tarjoaa perheille myös yhdessä kokkailun ilon. Apua tarvitsevalle perheelle lähetettävän ruokakassin lisäksi saatte meiltä:


 • Tyylikkään sähköisen joulukortin, joulutervehdyksenä merkityksellisestä lahjasta
 • Käyttöoikeuksia Vennerin Keittiössä -palveluun vuoden ajaksi (normaali hinta 9,90€/kk) digitaalisena lahjakorttina henkilöstöllesi tai sidosryhmillesi
 • Sosiaalisen median materiaaleja
 • Vennerin jouluisen e-reseptiikan

Käyttöoikeus Vennerin Keittiössä-palveluun

Vennerin Keittiössä on yli sadan kasvisreseptin ja lukuisten kokkivideoiden viikoittain päivittyvä palvelu, joka inspiroi kokkailemaan ravitsevan kasvisruoan maailmaan! Ostamalla ruokakasseja apua tarvitseville perheille tarjoamme yrityksellenne käyttöoikeuksia palveluumme. Näin voit antaa lahjaksi hyvinvointia autettavan perheen lisäksi myös henkilöstöllesi tai sidosryhmillesi. Syö ja tee hyvää - Vennerin Keittiössä.

Miten pääsette mukaan

Mukaan Vennerin jouluun yrityksenne pääsee ostamalla Vennerin ruokakasseja. Me toimitamme herkullisen viikon ruokakassin resepteineen apua tarvitsevalle perheelle, ja kiitoksena avustanne saatte sähköpostitse meiltä lahjakortit ja käyttöoikeudet Vennerin Keittiöön sekä muut joulun materiaalit.


Avustettavat perheet löydämme yhteistyössä pääkaupunkiseudun ja Turun Hope Ry:n kanssa.

Jouluruokakassit ovat poistuneet myynnistä, mutta ravitsevia arkiruokakasseja voi ostaa yhä kaupastamme. Vennerin joulu toteutui tänä vuonna pk-seudulla, Turussa, Lahdessa ja Riihimäellä. Runsaita jouluruokakasseja ostettiin:

 • 1485 kassia
 • =
 • 89100 €

”Joskus vastaan tulee haasteellisia elämäntilanteita ja päivät saattavat täyttyä valtavasta stressistä, miten pärjätä taloudellisesti. Vennerin ruokakassi oli ihana yllätys, joka toi uskoa ihmisyyteen.”

Mahdollista ravitseva arki

Mitä kassi sisältää?

Arkiruokakassin sisällön näette Vennerin pääsivulta. Loppuunmyydyt jouluruokakassit sisältävät raaka-aineet ja reseptit kahdeksalle:

 • porkkanalaatikkoon
 • lanttulaatikkoon
 • omenaiseen perunasalaattiin kapriksella
 • riisipuuroon + kaneli-omenalisukkeeseen by Teemu Laurell
 • lantturieskoihin
 • porkkanarieskoihin
 • kanelikakkuun sekä
 • mm. joulusuklaata, pähkinöitä, luumuja, rusinoita, ceylon-kanelia ja omenoita, oliiviöljyä
 • purkillisen tehokasta Sana-Sol d-vitamiinia

Venner-joulukassi sisältää raaka-aineet ja reseptit kahdeksalle hengelle. Yhden joulukassin hinta on 60 € (sis. alv 14%).

  Lisäksi kumppanimme Flying Cinema - Tour of Helsinki tarjoaa jokaiseen pääkaupunkiseudun Venner-ruokakassiin koko perheen lipun elämyksiinsä. Etana Editions taas sujauttaa 50 palkittua kuvakirjaansa ensimmäisiin Venner-ruokakasseihin.

Viime jouluna mahdollistimme yrityskumppaniemme kanssa 1000 runsasta jouluruokakassia resepteineen vähävaraisille perheille.

Lämmin kiitos, että autoitte!

 

“Koimme konseptin toimivaksi ja kansainväliset yhteistyökumppanimme sekä paikalliset asiakkaamme antoivat älyttömän hienoa palautetta joululahjojemme kohteesta!” 

- Vindirektin väki (mukana Vennerin joulussa 2018)