Viikon 16 suositusreseptit - ateriasuunnitelmasi!


Tervetuloa jokaviikkoisten reseptisuositusten pariin! Viime aikoina olemmekin saaneet ikäviä uutisia sekä meiltä, että maailmalta. Ajatuksemme ovat sekä sairastuneiden perheiden luona, että myös Venner-perheiden ja heidän, kenellä oli jo valmiiksi taloudellisia haasteita. Tämä tilanne ei ole helppo kellekään. Julkaisemmekin siis tällä viikolla reseptivideoita sometileillämme kiihtyvään tahtiin, mutta eipä unohdeta ateriasuunnitelmaakaan! :) 

Aina viikon alussa Mari Vennerin tiimistä nostaa neljä suositusreseptiä arkesi helpotukseksi. Tarjoamme sinulle siis pienen herkullisen, ravitsevan ja herkullisen kasvisateriasuunnitelman, jonka avulla lisäät ruokavalioosi kasvisruokia ja monipuolisuutta kätevästi - kuin huomaamatta! 

Reseptit löytyvät Vennerin Keittiössä-reseptipalvelusta, jonne saat käyttöoikeuden liittymällä mukaan itse palvelussa, tai ostamalla Venner-ruokakassin apua tarvitsevalle perheelle verkkokaupassamme. Samalla, kun saat itse apua ruokailusi suunnitteluun, autat siis muita. Erityisen tärkeää juuri nyt. Vennerin mallissa kaikki voittavat - ja syövät hyvin! 

Vennerin Keittiössä vastaa arkemme ikuisuuskysymykseen: "mitä tänään syötäisiin", ja Inspiroitumalla herkullisista resepteistä ja syömällä hyvin teet samalla hyvää, sillä palvelun tuotot käytetään suoraan Vennerin ruokakasseihin. Lue lisää palvelusta ➡️ TÄÄLLÄ ⬅️

Venner on perustettu jotta hyvinvointi ja ravitseva ruoka jakautuisivat tasaisemmin yhteiskunnassamme. Vähävaraisille perheille toimitettavien ruokakassien ja reseptien lisäksi haluamme auttaa ihan kaikkia syömään monipuolisemmin - me uskomme että ravitseva ruoka kuuluu ihan kaikille!

terkuin Mari ja Vennerin tiimi ❤️

VIIKON 16 KASVISATERIASUUNNITELMASI LÖYTYY ➡️ TÄÄLTÄ ⬅️

Bataattitoast ja punajuurilevite 

Nämä toastit soveltuvat helposti vaikkapa välipalaksi, brunssille, alkuruokana tai muuten vaan hiukopalaksi. Ihanan värikäs ja tuhti annos kasviksia kerralla!

Vihreä linssikeitto

Linssikeitto on maukas ja ruokaisa annos vihreää voimaa! Makeutuksessa voit myös vaihtoehtoisesti kokeilla tummaa siirappia tuomaan omanlaista syvyyttä keittoon.

Pikainen pinaatti-sitruuna-ricottatuorepasta

Tämä raikas ja täyteläinen nopea pasta on simppeli arkiruoka. Tuore pinaatti sopii myös käytettäväksi sellaisenaan ja esimerkiksi babypinaattia löytyy pestynä ja käyttövalmiina. Näin ollen sen voi sujauttaa sekoitusvaiheessa suoraan pastan joukkoon ilman erillisiä kypsennyksiä ja esivalmisteluja.

Härkis-pyörykkä-couscoussalaatti

Härkis-couscoussalaatti tuo helpotusta kiireisiin päiviin. Annokseen riittää lisäkkeeksi ihanan raikas couscoussalaatti sekä helposti pyöräytettävä harissa-kastike. Turkkilainen/maustamaton jogurtti itsessään käy myös kastikkeeksi eikä kaipaa seurakseen kuin esimerkiksi pienen suolan, mustapippurin myllystä sekä sitruunan/limenmehun!

VIIKON 16 KASVISATERIASUUNNITELMASI LÖYTYY ➡️ TÄÄLTÄ ⬅️