Viikon 10 kasvisateriasuunnitelmasi


Tervetuloa jokaviikkoisten reseptisuositusten pariin!

Aina viikon alussa Mari Vennerin tiimistä nostaa neljä suositusreseptiä arkesi helpotukseksi. Tarjoamme sinulle siis pienen herkullisen, ravitsevan ja herkullisen kasvisateriasuunnitelman, jonka avulla lisäät ruokavalioosi kasvisruokia ja monipuolisuutta kätevästi - kuin huomaamatta! 

Reseptit löytyvät Vennerin Keittiössä-reseptipalvelusta, jonne saat käyttöoikeuden liittymällä mukaan itse palvelussa, tai ostamalla Venner-ruokakassin apua tarvitsevalle perheelle verkkokaupassamme. Samalla, kun saat itse apua ruokailusi suunnitteluun, autat siis muita. Vennerin mallissa kaikki voittavat - ja syövät hyvin! 

Vennerin Keittiössä vastaa arkemme ikuisuuskysymykseen: "mitä tänään syötäisiin", ja Inspiroitumalla herkullisista resepteistä ja syömällä hyvin teet samalla hyvää, sillä palvelun tuotot käytetään suoraan Vennerin ruokakasseihin. Lue lisää palvelusta ➡️ TÄÄLLÄ ⬅️

Venner on perustettu jotta hyvinvointi ja ravitseva ruoka jakautuisivat tasaisemmin yhteiskunnassamme. Vähävaraisille perheille toimitettavien ruokakassien ja reseptien lisäksi haluamme auttaa ihan kaikkia syömään monipuolisemmin - me uskomme että ravitseva ruoka kuuluu ihan kaikille!

terkuin Mari ja Vennerin tiimi ❤️

VIIKON 9 KASVISATERIASUUNNITELMASI LÖYTYY ➡️ TÄÄLTÄ ⬅️

Venner-kassin ihana linssikeitto kaalilla 

- Täyteläinen linssikeitto sopii mainiosti viikonalkuun. Kookosmaito pehmentää keiton täydellisesti, ja päivittää arkiruuan ikään kuin seuraavalle tasolle. Testaile rohkeasti reseptissä mainittuja mausteita keiton joukkoon.

Lämmin juures-tofupata kukkakaaliriisillä

 - Tähän reseptiin voit vaivatta kokeilla lempijuureksiasi tai käyttää mitä kaapista sillä hetkellä löytyy. Kukkakaaliriisi on nerokas ja maistuva lisuke tofupadan kaveriksi!

Suolainen puuro lehtikaalilla ja kikherneillä

 - Suolainen puuro on arkiruokaa parhaimmillaan! Puuro on helposti muunneltavissa eri mausteilla ja sopii niin lisukkeeksi kuin sellaisenaankin syötäväksi.

Herkulliset valkopapupyörykät maapähkinäkastikkeella

- Mausteiset valkopapupyörykät hurmaavat varmasti kenet tahansa! Massasta voi pyöritellä pullia reseptin mukaisesti tai vaihtoehtoisesti taputella ne pihveiksi. Voit kokeilla myös silputa tuoreita yrttejä (esim. basilika, lehtipersilja) pyörykkämassaan tuomaan väriä sekä luonnetta lopputulokseen!