Vennerin viikon suositusreseptit (vk 40) - lihaton lokakuu alkaa


VENNERIN VIIKON SUOSITUSRESEPTIT - eli mitä syödä tällä viikolla! 

Joka viikko Mari Vennerin tiimistä nostaa neljä suositusreseptiä arkesi helpotukseksi. Tarjoamme sinulle siis pienen herkullisen, ravitsevan ja herkullisen kasvisateriasuunnitelman, jonka avulla lisäät ruokavalioosi kasvisruokia ja monipuolisuutta kuin huomaamattasi! Reseptit löytyvät Vennerin Keittiössä-reseptipalvelusta, jonne saat käyttöoikeuden liittymällä mukaan itse palvelussa, tai ostamalla Venner-ruokakassin apua tarvitsevalle perheelle verkkokaupassamme. 

Ehkäpä yksi arkemme yleisin kysymys voisikin olla: "mitä tänään on ruokana?", ja tähän me Vennerillä haluamme tuoda ratkaisun - helposti, herkullisesti ja ravitsevasti. Elämässä on paljon tärkeitä asioita, joille kaikille tulisi löytää aikaa ja paikkansa, joten on luonnollista että välillä ateriasuunnittelu saattaa jäädä muiden tärkeiden seikkojen jalkoihin.

Vennerin Keittiössä on kasvisruokapalvelu, joka vastaa arkemme ikuisuuskysymykseen! Inspiroitumalla herkullisista resepteistä ja syömällä hyvin teet samalla hyvää, sillä palvelun tuotot käytetään suoraan Vennerin ruokakasseihin. Lue lisää palvelusta TÄÄLLÄ

Venner on perustettu jotta hyvinvointi ja ravitseva ruoka jakautuisivat tasaisemmin yhteiskunnassamme. Vähävaraisille perheille toimitettavien ruokakassien ja reseptien lisäksi haluamme auttaa ihan kaikkia syömään monipuolisemmin - me uskomme että ravitseva ruoka kuuluu ihan kaikille!

Herkkusienirisotto lehtikaalilla

Joka viikko nostamme neljä reseptiä esille, helpottaaksemme juuri sinun arkeasi. Nappaa käyttöösi suositukset, kokkaa ravitsevaa kasvisruokaa ja syö monipuolisesti - helposti. Voit myös tilata 10€:n etukoodeilla raaka-aineet suoraan ovellesi Kauppahalli24 ruoan verkkokaupasta tai K-Ruoan verkkokaupasta. Koodit saat samantien käyttöösi kun kirjaudut palveluun. Kuinka kätevää!

Ai että miksikö juuri neljä reseptiä? Koska ehkä et ehdi kokata itse joka päivä, haluatte ehkäpä syödä välillä kalaa tai liharuokia, tai muita lemppariruokianne. Vennerin ateriasuunnitelma jättää tilaa kaikelle tälle! Nyt mukana myös viikon maistiainen, eli kaikille avoin resepti-inspiraatio. 

Mutta - siirrytäänpä suosituksiin!

- Simppeli keitto kauden kasviksesta on maukas ja mutkaton viikonaloitus! Halutessasi voit paahtaa pannulla/uunissa oliiviöljyn kera kurpitsansiemeniä (tai muita siemeniä) keittoon osumaksi, mausteeksi riittää pelkkä suola.  
 
- Loppuviikkoa silmällä pitäen, lehtikaali sopii hyvin myös tähänkin ruokaan!
 
- Sienet ovat juuri nyt parhaimmillaan, joten reseptiin voit käyttää mitä tahansa saatavilla olevia sieniä tai vaikka useampaa eri lajiketta! 
 
- Loppuviikon syyskeleihin sopii täydellisesti lämmittävä bataatticurry. Erilaiset padat ja höystöt ovatkin vaivattomia ruokia viikonlopulle. Ja jos curryä jää, voit yhdistää sen esimerkiksi naan- tai pitaleivän kaveriksi niinkuin reseptissäkin mainitaan!

Nyt vaan kokkaamaan! 💪

Maukasta viikkoa toivottelee Mari ja koko Vennerin tiimi 💚

#syöjateehyvää #ravitsevaruokakuuluukaikille #vennerinkeittiössä #500gpäivässä