Vennerin viikon suositusreseptit viikolle 35


VENNERIN VIIKON SUOSITUSRESEPTIT - eli mitä syödä tällä viikolla! 

Joka viikko Venner nostaa Vennerin Keittiössä-palvelustaan neljä suositusreseptiä: pienen herkullisen, ravitsevan ja arkea helpottavan ateriasuunnitelman! Reseptit löytyvät Vennerin Keittiössä-reseptipalvelusta, jonne saat käyttöoikeuden liittymällä mukaan itse palvelussa, tai ostamalla Venner-ruokakassin tai osan siitä. 

Venner on perustettu jotta hyvinvointi ja ravitseva ruoka jakautuisivat tasaisemmin yhteiskunnassamme. Vähävaraisille perheille toimitettavien ruokakassien ja reseptien lisäksi haluamme auttaa ihan kaikkia syömään monipuolisemmin - me uskomme että ravitseva ruoka kuuluu ihan kaikille! Ehkäpä yksi arkemme yleisin kysymys voisikin olla: "mitä tänään on ruokana?", ja tähän me Vennerillä haluamme tuoda ratkaisun - helposti, herkullisesti ja ravitsevasti. Elämässä on paljon tärkeitä asioita, joille kaikille tulisi löytää aikaa ja paikkansa, joten on luonnollista että välillä ateriasuunnittelu saattaa jäädä muiden tärkeiden seikkojen jalkoihin.

Vennerin Keittiössä on kasvisruokapalvelu, joka vastaa arkemme ikuisuuskysymykseen! Inspiroitumalla herkullisista resepteistä ja syömällä hyvin teet samalla hyvää, sillä palvelun tuotot käytetään suoraan Vennerin ruokakasseihin. Lue lisää palvelusta TÄÄLLÄ

Joka viikko nostamme neljä reseptiä esille, helpottaaksemme juuri sinun arkeasi. Nappaa käyttöösi suositukset, kokkaa ravitsevaa kasvisruokaa ja syö monipuolisesti - helposti. Voit myös tilata etukoodeilla raaka-aineet suoraan ovellesi Kauppahalli24 ruoan verkkokaupasta tai K-Ruoan verkkokaupasta. Koodit saat samantien käyttöösi kun kirjaudut palveluun. Kuinka kätevää!

Ai että miksikö juuri neljä reseptiä? Koska ehkä et ehdi kokata itse joka päivä, haluatte ehkäpä syödä välillä kalaa tai liharuokia, tai muita lemppariruokianne. Vennerin ateriasuunnitelma jättää tilaa kaikelle tälle! Nyt mukana myös viikon maistiainen, eli kaikille avoin resepti-inspiraatio. 

Mutta - siirrytäänpä suosituksiin! Ensi viikolla syödään sesongin mukaisesti kesäkurpitsaa sekä pastana että tacoina herkullisella kastikkeella ja täytteellä, nautitaan pirteästä porkkanakeitosta rouskuvilla kikherneillä, sekä herkutellaan kvinoapihveillä. Hyvää, helppoa ja ravitsevaa! 

Huom! Herkullisen porkkanakeiton löydät myös hauskana reseptivideona, sillä resepti on yksi Vennerin e-kokkikurssin resepteistä! Tätä videoita lapsetkin rakastavat - lupaamme! 

Reseptit: 

https://vennerinkeittiossa.fi/reseptit/linssikastike-kesakurpitsapastalla/

https://vennerinkeittiossa.fi/reseptit/porkkanakeitto-paahdetuilla-kikherneilla/

Nyt vaan kokkaamaan! 💪 Maukasta viikkoa, Tuulia & koko Vennerin tiimi 💚

#syöjateehyvää #ravitsevaruokakuuluukaikille #vennerinkeittiössä #500gpäivässä