Vennerin viikon suositukset viikolle 3


Joka viikko Vennerin tiimi nostaa neljä suositusreseptiä arkesi helpotukseksi. Tarjoamme sinulle siis pienen herkullisen, ravitsevan ja herkullisen kasvisateriasuunnitelman, jonka avulla lisäät ruokavalioosi kasvisruokia ja monipuolisuutta kuin huomaamattasi! Reseptit löytyvät Vennerin Keittiössä-reseptipalvelusta, jonne saat käyttöoikeuden liittymällä mukaan itse palvelussa, tai ostamalla Venner-ruokakassin apua tarvitsevalle perheelle verkkokaupassamme. 

Ehkäpä yksi arkemme yleisin kysymys voisikin olla: "mitä tänään on ruokana?", ja tähän me Vennerillä haluamme tuoda ratkaisun - helposti, herkullisesti ja ravitsevasti. Elämässä on paljon tärkeitä asioita, joille kaikille tulisi löytää aikaa ja paikkansa, joten on luonnollista että välillä ateriasuunnittelu saattaa jäädä muiden tärkeiden seikkojen jalkoihin.

Vennerin Keittiössä on kasvisruokapalvelu, joka vastaa arkemme ikuisuuskysymykseen! Inspiroitumalla herkullisista resepteistä ja syömällä hyvin teet samalla hyvää, sillä palvelun tuotot käytetään suoraan Vennerin ruokakasseihin. Lue lisää palvelusta TÄÄLLÄ

Venner on perustettu jotta hyvinvointi ja ravitseva ruoka jakautuisivat tasaisemmin yhteiskunnassamme. Vähävaraisille perheille toimitettavien ruokakassien ja reseptien lisäksi haluamme auttaa ihan kaikkia syömään monipuolisemmin - me uskomme että ravitseva ruoka kuuluu ihan kaikille!

Punajuuri-fetapasta 

Tämä helppo punajuuripasta tarvitsee vain hetken aktiivista kokkailuaikaa, ja raaka-aineitakin on vain ihan muutama! Parasta ruokaa päiviin, jolloin et jaksa viettää liikaa aikaa keittiössä.

Herkullinen linssidahl 

Linssidahl on kasvisruokien klassikko! Maistuu varmasti kaikille, on täyttävää ja sopivan mausteita tuomaan lämpöä talven pimeyteen. Helppo kasvisruoka koko perheelle, kvinoan tai riisin, tai vaikka kaurasuurimoiden seurana. 

Täytetyt uunibataatit 

Täytetyt uunibataatit paahtuvat uunissa makeiksi, täyteteenä cheddar-juustolla pehmennettyä mustapapua. Helppoa ja herkullista! Resepti saatu yhteistyössä Kauppahalli24 kanssa.

Palak Tofu 

Palak Tofu on ravitsevaa tofua pehmeässä, herkullisessa pinaattikastikkeessa. Täyttävä ruoka saa raikkautta sitruunasta, ja tarjoillaan tuoreen tomaatin sekä ravintorikkaan kvinoan seurana. Vegaaninen ja gluteeniton.

Herkullista, ravitsevaa kasvispainotteista ruokaviikkoa, 

Vennerin tiimi ❤️