Vennerin viikon 9 kasvisateriasuunnitelmasi


Tervetuloa jokaviikkoisten reseptisuositusten pariin!

Aina viikon alussa Mari Vennerin tiimistä nostaa neljä suositusreseptiä arkesi helpotukseksi. Tarjoamme sinulle siis pienen herkullisen, ravitsevan ja herkullisen kasvisateriasuunnitelman, jonka avulla lisäät ruokavalioosi kasvisruokia ja monipuolisuutta kätevästi - kuin huomaamatta! 

Reseptit löytyvät Vennerin Keittiössä-reseptipalvelusta, jonne saat käyttöoikeuden liittymällä mukaan itse palvelussa, tai ostamalla Venner-ruokakassin apua tarvitsevalle perheelle verkkokaupassamme. Samalla, kun saat itse apua ruokailusi suunnitteluun, autat siis muita. Vennerin mallissa kaikki voittavat - ja syövät hyvin! 

Vennerin Keittiössä vastaa arkemme ikuisuuskysymykseen: "mitä tänään syötäisiin", ja Inspiroitumalla herkullisista resepteistä ja syömällä hyvin teet samalla hyvää, sillä palvelun tuotot käytetään suoraan Vennerin ruokakasseihin. Lue lisää palvelusta ➡️ TÄÄLLÄ ⬅️

Venner on perustettu jotta hyvinvointi ja ravitseva ruoka jakautuisivat tasaisemmin yhteiskunnassamme. Vähävaraisille perheille toimitettavien ruokakassien ja reseptien lisäksi haluamme auttaa ihan kaikkia syömään monipuolisemmin - me uskomme että ravitseva ruoka kuuluu ihan kaikille!

terkuin Mari ja Vennerin tiimi ❤️

VIIKON 9 KASVISATERIASUUNNITELMASI LÖYTYY ➡️ TÄÄLTÄ ⬅️

Paahdettu juures-kikhernevuoka, yrttikastiketta ja pähkinöitä

Vaivaton juures-kikhernevuoka on helposti muunneltavissa omien juuresmieltymysten mukaiseksi. Reseptissä oikeuksiin pääsee hieman ehkä aliarvostettu lanttu, joka kuitenkin on superterveellinen, edullinen sekä täynnä makua!

Vinkki: raasta sitruunasta myös kuoret yrttikastikkeen joukkoon (raastimen hienoimmalla raastinpinnalla tai microplane-raastimella). Tämä resepti löytyy Venner-arkiruokakassista!


Lounasburritot tofulla

Nämä mehukkaat burritot saavat ruokaisuutensa mausteisesta mustapapusalsasta. Täytteitä on helppo vaihdella oman mielen mukaan ja kokeilla vaikkapa kaurajauhista tofun sijaan!


Paahteinen bataattisalaatti

Ihastuttava paahteinen bataattisalaatti-resepti antaa valinnanvaraa raaka-aineiden suhteen. Jos valmistat salaatin pääruuaksi, päästä mielikuvitus valloilleen! Voit lisätä salaatin ruokaisuutta esimerkiksi vihreillä pavuilla sekä parsa-, tai kukkakaalilla.


Ihana feta-sitruunapasta paahdetuilla kikherneillä (ja tahinilla)

Ihana feta-sitruunapasta on huoleton kruunaus viikonlopulle. Paahdetut kikherneet tuovat mukavan tekstuurin annokseen kun niitä vain malttaa paahtaa tarpeeksi rapeiksi!
Vinkki: kokeile paahtaa kikherneet sellaisenaan ja lisää vasta paahtamisen jälkeen maut sekä öljy.