Vennerin viikon 6 kasvisateriasuunnitelmasi


Joka viikko Vennerin tiimi nostaa neljä suositusreseptiä arkesi helpotukseksi. Tarjoamme sinulle siis pienen herkullisen, ravitsevan ja herkullisen kasvisateriasuunnitelman, jonka avulla lisäät ruokavalioosi kasvisruokia ja monipuolisuutta kätevästi! 

Reseptit löytyvät Vennerin Keittiössä-reseptipalvelusta, jonne saat käyttöoikeuden liittymällä mukaan itse palvelussa, tai ostamalla Venner-ruokakassin apua tarvitsevalle perheelle verkkokaupassamme. Samalla, kun saat itse apua ruokailusi suunnitteluun, autat siis muita. Vennerin mallissa kaikki voittavat - ja syövät hyvin! 

Vennerin Keittiössä vastaa arkemme ikuisuuskysymykseen: "mitä tänään syötäisiin", ja Inspiroitumalla herkullisista resepteistä ja syömällä hyvin teet samalla hyvää, sillä palvelun tuotot käytetään suoraan Vennerin ruokakasseihin. Lue lisää palvelusta ➡️ TÄÄLLÄ ⬅️

Venner on perustettu jotta hyvinvointi ja ravitseva ruoka jakautuisivat tasaisemmin yhteiskunnassamme. Vähävaraisille perheille toimitettavien ruokakassien ja reseptien lisäksi haluamme auttaa ihan kaikkia syömään monipuolisemmin - me uskomme että ravitseva ruoka kuuluu ihan kaikille!

Nappaa alta viikon ateriasuunnittelmasi resepteineen - syömään! 

terkuin Vennerin tiimi ❤️

VIIKON KASVISATERIASUUNNITELMA: 

VEGE PAD THAI-SALAATTI 

Vege pad thai on kasvisversio perinteisestä pad thai-salaatista palsternakalla hyöstettynä, ja maistuu aivan yhtä ihanalta! Raikas, täyttävä ja arkipäivän illallisen uudelle tasolle nostava helppo ateria. 

VENNER-KASSIN HERKKUSIENIRISOTTO 

Herkullisen pehmeä risotto syntyy helposti kasvisliemessä hauduttamalla, ja saa ruokaisuutta herkkusienistä ja siemenistä. Arkirisotto ei valkoviiniä kaipaa! Syksyn 2019 Venner-kassissa ollut reseptiikka hurmaa maullaan, joka tuo sienet hyvin esille, ja miedon mutta maukkaan makunsa ansiosta maistuu koko perheelle! Resepti on palvelussa myös hauskana videona. 

PEHMEÄN TOMAATTINEN KAALIPATA LINSSEILLÄ 

Tämä näppärästi valmistuva, ihana pata syntyy linssien ja kaalien maukkaasta sopusoinnusta. Raaka-aineiden yksinkertaisuus hämmentää, mutta lopputulos on kermaisen pehmeä, ravitseva ja maukas. 

ITSE TEHTY YRTTIFETAPESTO & SPAGETTIA 

Pesto valmistuu hetkessä itsekin tehtynä, ja yhdessä proteiinirikkaan spagetin kanssa muodostaa ihanan terveellisen ja herkullisen lounaan tai illallisen! Spagetin valmistuessa sekoitat peston, ja sitten olettekin valmiita herkuttelemaan. Ihanaa!

 ➡️ VENNERIN KEITTIÖÖN ⬅️