Vennerin viikon 5 kasvisateriasuunnitelmasi


Joka viikko Vennerin tiimi nostaa neljä suositusreseptiä arkesi helpotukseksi. Tarjoamme sinulle siis pienen herkullisen, ravitsevan ja herkullisen kasvisateriasuunnitelman, jonka avulla lisäät ruokavalioosi kasvisruokia ja monipuolisuutta kätevästi. 

Reseptit löytyvät Vennerin Keittiössä-reseptipalvelusta, jonne saat käyttöoikeuden liittymällä mukaan itse palvelussa, tai ostamalla Venner-ruokakassin apua tarvitsevalle perheelle verkkokaupassamme. Samalla, kun saat itse apua, autat siis muita. Ja taas kaikki voittavat - ja syövät hyvin! 

Vennerin Keittiössä vastaa arkemme ikuisuuskysymykseen: "mitä tänään syötäisiin" , ja Inspiroitumalla herkullisista resepteistä ja syömällä hyvin teet samalla hyvää, sillä palvelun tuotot käytetään suoraan Vennerin ruokakasseihin. Lue lisää palvelusta TÄÄLLÄ

Venner on perustettu jotta hyvinvointi ja ravitseva ruoka jakautuisivat tasaisemmin yhteiskunnassamme. Vähävaraisille perheille toimitettavien ruokakassien ja reseptien lisäksi haluamme auttaa ihan kaikkia syömään monipuolisemmin - me uskomme että ravitseva ruoka kuuluu ihan kaikille!

Nappaa alta viikon ateriasuunnittelmasi resepteineen - syömään! 

terkuin Vennerin tiimi ❤️

VIIKON KASVISATERIASUUNNITELMA: 

THAI-TOFUKEITTO LIMELLÄ

Pehmeä thaikeitto on ihanan mausteinen ja täyttävä keitto - yksi lemppareistamme! Tofu ja sienet tuovat keittoon täyttävyyttä, ja kookosmaito yhdessä mausteiden kanssa tekee tästä vastustamattoman.

 

SUOLAINEN KURKUMAPUURO 

Puuro sopii muihinkin hetkiin kuin aamuun, ja suolaisena teet siitä vaikka helpon lounaan. Paista päälle valkosipulia ja lehtikaalia, kikherneitä ja kas näin - maittava, superhelppo lounas onkin valmis!


NOPEIN HERNEPASTA 

Vihreä, raikas hernepasta tuo piristystä arkiruokiin. Miten herkullista! Lempeän makuinen hernepasta maistuu koko perheelle, on vegaaninen ja edukas vaihtoehto. Resepti saatu yhteistyössä K-Ruoan kanssa.

KIKHERNEKASTIKE JA KVINOAA 

Tämä herkullinen, maukkaan mausteinen kikhernekastike on ihan parasta ruokaa pimeneviin syysiltoihin! Täyteläistä, ja parhaillaan ravitsevan kvinoan ja paahdettujen kikherneiden seurana. Mausta tuoreella chilillä tai kuivatulla, purista päälle sitruunanmehua ja raasta kuorta - ihanaa!