Vennerin viikon 4 reseptisuositukset


Joka viikko Vennerin tiimi nostaa neljä suositusreseptiä arkesi helpotukseksi. Tarjoamme sinulle siis pienen herkullisen, ravitsevan ja herkullisen kasvisateriasuunnitelman, jonka avulla lisäät ruokavalioosi kasvisruokia ja monipuolisuutta kuin huomaamattasi! Tämän viikon reseptisuositukset ovat suoraan Vennerin tuoreen ruokakassin reseptiikasta! 

Reseptit löytyvät Vennerin Keittiössä-reseptipalvelusta, jonne saat käyttöoikeuden liittymällä mukaan itse palvelussa, tai ostamalla Venner-ruokakassin apua tarvitsevalle perheelle verkkokaupassamme. Samalla, kun saat itse apua, autat siis muita. Kätevää, eikö! 

Ehkäpä yksi arkemme yleisin kysymys voisikin olla: "mitä tänään on ruokana?", ja tähän me Vennerillä haluamme tuoda ratkaisun - helposti, herkullisesti ja ravitsevasti. Elämässä on paljon tärkeitä asioita, joille kaikille tulisi löytää aikaa ja paikkansa, joten on luonnollista että välillä ateriasuunnittelu saattaa jäädä muiden tärkeiden seikkojen jalkoihin.

Vennerin Keittiössä on kasvisruokapalvelu, joka vastaa arkemme ikuisuuskysymykseen! Inspiroitumalla herkullisista resepteistä ja syömällä hyvin teet samalla hyvää, sillä palvelun tuotot käytetään suoraan Vennerin ruokakasseihin. Lue lisää palvelusta TÄÄLLÄ

Venner on perustettu jotta hyvinvointi ja ravitseva ruoka jakautuisivat tasaisemmin yhteiskunnassamme. Vähävaraisille perheille toimitettavien ruokakassien ja reseptien lisäksi haluamme auttaa ihan kaikkia syömään monipuolisemmin - me uskomme että ravitseva ruoka kuuluu ihan kaikille!

1) PERUNA-BATAATTIMUHENNOS KAURAJAUHIKSELLA  on herkullinen, lämmittävä muhennos, joka saa täyttävyyttä Kaurajauhiksesta. Tarjoile kvinoan tai riisin seurana!  

2) HERKKUSIENIWOK  - herkkusienistä makua ja ravitsevuutta saava kasviswok on sitruunaisen pehmeä kokonaisuus, jonka voit tarjoilla edellisen päivän tapaan kvinoan tai riisin seurana - tai vaikka kaurasuurimoiden, tai hirssin! Maku on lähes koukuttava, ja helppo tapa lisätä sieniä ruokavalioon!

3) LINSSIKEITTO kuuluu arjen perusruokiin - hyvin tyypillinen ratkaisu venneriläisten keittiössä, jos ei oikein keksi mitä tekisi ruuaksi! Tällä kertaa mukaan lisätään valkokaalia, jonka voi jättää rapsakaksi tuomaan purutuntumaa, keittää pehmeäksi tai sekoittaa sileäksi sauvasekoittimella - toimii joka tavalla! 

4) PAAHDETTU JUURES-KIKHERNEVUOKA YRTTIKASTIKKEELLA  on ihanaa! Kukkakaali"pihvejä", lanttu- ja porkkanatikkuja, runsaasti kikherneitä ja IHANA yrttikastike. Herkullista - ja niin helppoa! 

Herkullista, monipuolista viikkoa kaikille - reseptit ovat saatavillasi muutamalla klikkauksella, ja samalla mahdollistat parempaa ruokaa myös apua tarvitseville perheille. Win-win, eikö!

Syökää ja voikaa hyvin! ❤️ Vennerin tiimi