Vennerin viikon 33 suositusreseptit


VENNERIN VIIKON SUOSITUSRESEPTIT - eli mitä syödä tällä viikolla! 

Joka viikko Venner nostaa Vennerin Keittiössä-palvelustaan neljä suositusreseptiä: pienen herkullisen, ravitsevan ja arkea helpottavan ateriasuunnitelman! Reseptit löytyvät Vennerin Keittiössä-reseptipalvelusta, jonne saat käyttöoikeuden rekisteröitymällä asiakkaaksi itse palvelussa, ostamalla Venner-ruokakassin tai osan siitä. 

Venner on perustettu jotta hyvinvointi ja ravitseva ruoka jakautuisivat tasaisemmin yhteiskunnassamme. Vähävaraisille perheille toimitettavien ruokakassien ja reseptien lisäksi haluamme auttaa ihan kaikkia syömään monipuolisemmin - me uskomme että ravitseva ruoka kuuluu ihan kaikille! Ehkäpä yksi arkemme yleisin kysymys voisikin olla: "mitä tänään on ruokana?", ja tähän me Vennerillä haluamme tuoda ratkaisun - helposti, herkullisesti ja ravitsevasti. Elämässä on paljon tärkeitä asioita, joille kaikille tulisi löytää aikaa ja paikkansa, joten on luonnollista että välillä ateriasuunnittelu saattaa jäädä muiden tärkeiden seikkojen jalkoihin. Vennerin Keittiössä on kasvisruokapalvelu, joka vastaa tähän: inspiroitumalla herkullisista resepteistä ja syömällä hyvin teet samalla hyvää, sillä palvelun tuotot käytetään suoraan Vennerin ruokakasseihin. Lue lisää palvelusta TÄÄLLÄ

Joka viikko nostamme neljä reseptiä esille, helpottaaksemme juuri sinun arkeasi. Nappaa käyttöösi suositukset, kokkaa ravitsevaa kasvisruokaa ja syö monipuolisesti - helposti. Voit myös tilata etukoodeilla raaka-aineet suoraan ovellesi Kauppahalli24 ruoan verkkokaupasta tai K-Ruoan verkkokaupasta. Koodit saat samantien käyttöösi kun kirjaudut palveluun. Kuinka kätevää!

Ai että miksikö juuri neljä reseptiä? Koska ehkä et ehdi kokata itse joka päivä, haluatte ehkäpä syödä välillä kalaa tai liharuokia, tai muita lemppariruokianne. Vennerin ateriasuunnitelma jättää tilaa kaikelle tälle! 

No miltäs ensi viikon reseptit näyttävät? Herkullisilta, maukkailta sekä ravitsevilta tietenkin, mutta eipä siinä kaikki: näistä Venner-resepteistä saat keskimäärin reippaasti yli 250g kasviksia / ateria-annos. Reseptejä seuraamalla päivän kasvisten saantisuosituksesi on siis yhdellä aterialla yli puoliksi kuitattu! Mahtavaa, eikö! Ravitsemusneuvojamme Cessi kirjoittikin aiheesta blogiimme viime viikolla, sillä Finravinto2017-tutkimuksen mukaan jäämme huolestuttavan kauas suosituksista. Nämä ovat hyvinvoinnin kannalta tärkeitä juttuja, joihin todella kannattaa kiinnittää huomiota (ja nyt se on helppoa!). 

Mutta, mennäänpä itse resepteihin siis! Ne sisältävät kauden kasviksia ja juureksia, ja ovat ihania. Vennerin reseptivihkoonkin kuuluva pehmeän tomaattinen linssi-kaalipata syntyy hetkessä, ja ennen sen valmistusta voitte koko perhe katsoa hauskan stop motion-kokkausvideon reseptistä yhdessä! Linssipadan lisäksi saatte herkutella kikhernekastikkeella, punajuuri-vuohenjuustokeitolla sekä upealla gado-gado-salaatilla! 

Resepteihin pääset suoraan linkeistä alla - tervetuloa syömään ja tekemään hyvää! 

https://vennerinkeittiossa.fi/reseptit/venner-kassin-pehmean-tomaattinen-kaalipata-linsseilla/

https://vennerinkeittiossa.fi/reseptit/paahdetut-tomaatit-ja-kikhernekastike/ 

https://vennerinkeittiossa.fi/reseptit/punajuuri-vuohenjuustokeitto/

https://vennerinkeittiossa.fi/reseptit/ihastuttava-gado-gado-salaatti/

Herkullista, vai mitä sanot? Nyt kokkaamaan!  Maukasta viikkoa, Tuulia & koko Vennerin tiimi 💚

#syöjateehyvää #ravitsevaruokakuuluukaikille #vennerinkeittiössä #500gpäivässä