Vennerin viikon 32 suositusreseptit


VENNERIN VIIKON SUOSITUSRESEPTIT 

Joka viikko Venner nostaa Vennerin Keittiössä-palvelustaan neljä suositusreseptiä: pienen herkullisen, ravitsevan ja arkea helpottavan ateriasuunnitelman! Reseptit löytyvät Vennerin Keittiössä-reseptipalvelusta, jonne saat käyttöoikeuden rekisteröitymällä asiakkaaksi itse palvelussa, ostamalla Venner-ruokakassin tai osan siitä. 

Venner on perustettu jotta hyvinvointi ja ravitseva ruoka jakautuisivat tasaisemmin yhteiskunnassamme. Vähävaraisille perheille toimitettavien ruokakassien ja reseptien lisäksi haluamme auttaa ihan kaikkia syömään monipuolisemmin - me uskomme että ravitseva ruoka kuuluu ihan kaikille! Ehkäpä yksi arkemme yleisin kysymys voisikin olla: "mitä tänään on ruokana?", ja tähän me Vennerillä haluamme tuoda ratkaisun - helposti, herkullisesti ja ravitsevasti. Elämässä on paljon tärkeitä asioita, joille kaikille tulisi löytää aikaa ja paikkansa, joten on luonnollista että välillä ateriasuunnittelu saattaa jäädä muiden tärkeiden seikkojen jalkoihin. Vennerin Keittiössä on kasvisruokapalvelu, joka vastaa tähän: inspiroitumalla herkullisista resepteistä ja syömällä hyvin teet samalla hyvää, sillä palvelun tuotot käytetään suoraan Vennerin ruokakasseihin. Lue lisää palvelusta TÄÄLLÄ

Joka viikko nostamme neljä reseptiä esille, helpottaaksemme juuri sinun arkeasi. Nappaa käyttöösi suositukset, kokkaa ravitsevaa kasvisruokaa ja syö monipuolisesti - helposti. Voit myös tilata etukoodeilla raaka-aineet suoraan ovellesi Kauppahalli24 ruoan verkkokaupasta tai K-Ruoan verkkokaupasta. Kuinka kätevää!

Entä miksikö juuri neljä reseptiä? Koska ehkä et ehdi kokata itse joka päivä, haluatte ehkäpä syödä välillä kalaa tai liharuokia, tai muita lemppariruokianne. Vennerin ateriasuunnitelma jättää tilaa kaikelle tälle. 

Mutta, siirrytäänpä itse suositusresepteihin! Tämän viikon aloittaa Palak tofu, hieman muunneltu versio nepalilaisten ravintoloiden Palak Paneer-annoksesta. Pehmeää pinaattikastiketta, joka raikastetaan sitruunalla ja tarjoillaan ravitsevan kvinoan kanssa. Jätä neljän desin kookosmaitopurkista loput odottamaan seuraavan päivän linssimuhennosta (reseptiin riittää hyvin hieman vähempikin määrä kookosmaitoa), jonka seuraksi voit jo edellisenä päivänä keittää kvinoaa, tai tarjota sen vaikka riisin seurana. Viikkoa jatkaa ehkä yksi helpommista pastoista: maapähkinävoipasta parsakaalilla. Ravitsevaa, supermaukasta ja ihanan täyttävää: voit tavallisen pastan sijaan käyttää vaikka kikhernepastaa! Viikon viimeisenä Venner-reseptinä tarjoillaan sesongin munakoisoa, grillattuna ja tarjoiltuna persiljaisen fetamurun kanssa. Ai että! Paahda seuraksi vaikka sesongin kukkakaalia! 

Resepteihin pääset suoraan linkeistä alla - tervetuloa syömään ja tekemään hyvää! 

https://vennerinkeittiossa.fi/reseptit/mausteinen-linssipata-curry/

https://vennerinkeittiossa.fi/reseptit/maapahkinavoipasta-parsakaalilla/

Herkullista, vai mitä sanot? Nyt kokkaamaan!  Maukasta viikkoa, Tuulia & koko Vennerin tiimi 💚

#syöjateehyvää #ravitsevaruokakuuluukaikille #vennerinkeittiössä #500gpäivässä