Vennerin jouluherkut - reseptisuositukset jouluun!


 
Enää alle viikko jouluun! 🥰 Tämä kuluva viikko, viime sunnuntaista alkaen, onkin ollut meille jännittävä ja ihana: pääsemmehän näkemään kovan työmme tulokset ja saattamaan apua sadoille ja sadoille perheille - kiitos teidän. Olemme itsekin herkistyneet tämän merkityksellisen työn äärellä, ja saaneet suurta iloa nähdessämme kuinka suurin joukoin sekä yksityiset että yrityskumppanimme lähtivät tukemaan yhteistä missiotamme herkullisen ja reilun joulun puolesta - tänäkin vuonna! Jouluna Vennerin taatelikakku tuoksuu 1500 perheen kotona, ja se on kuulkaa aika suuri määrä pieniä ja hieman isompia herkuttelijoita kokkailemassa ihania ruokia laadukkaista raaka-aineista! 

Mutta, nyt - pidemmittä puheitta. Siirrytäänpä Vennerin joulun reseptisuosituksiin! Näitä reseptejä me itse ajattelimme kokkailla, ehkäpä sinäkin inspiroidut vinkeistämme. 
___ 

 VENNERIN JOULUN RESEPTIVINKIT 
Joulu kannattaa - tietenkin - aloittaa ihanalla, pehmeällä riisipuurolla. Tämän vuoden Vennerin jouluruokakassin riisipuuron reseptin on meille suunnitellut upea Vennerimme, huippukokki Teemu Laurell, ja reseptissä pehmeä puuro saa seurakseen kanelilla maustettuja, paistettuja omenalohkoja yhdessä rouhittujen pähkinöiden sekä rusinoiden kanssa. Nappaa resepti TÄÄLTÄ

 
Joulupöydän alkupalaksi suosittelemme keittiömestari Ari Ruohon meille suunnittelemaa maa-artisokkakeittoa, joka on pehmeä ja syvän juurevan makuinen - kiitos erään työlään työvaiheen skippauksen! Maa-artsokkia ei nimittäin tarvitse hampaat irvessä kuoria, vaan ne voi vaan pestä hyvin ja paahtaa kuorineen - ja sitten soseuttaa! Mahtavaa! Keiton päälle säästetään hieman paahdettua artisokkaa sekä omenaa, mistä tulee hieman purutuntumaa mukaan. 
Reseptin löydät TÄÄLTÄ, myös videomuodossa. 

 
Punajuurifetavuoka onkin ihana, hieman erilainen tapa nauttia punajuuria joulupöydässä. Kvinoan tuo paistokseen oman pähkinäisen makunsa, joka sopii ihanasti yhteen punajuuren syvän sävyn kanssa! 
Kurkkaa Vennerimme Natan laatima resepti TÄÄLTÄ

 
Sitten päästään Vennerin jouluruokakassin resepteihin, jotka kaikki tietenkin ovat ihania joulupöytään! Me kokkaamme ainakin nämä! 🤩
Perinteinen lanttulaatikko saa makeutta ja hieman yllättävyyttä kookosmaidosta, ja porkkanalaatikko sen sijaan syntyy vain muutamasta raaka-aineesta, ja saa uunissa ihanan rapean kuoren. Reseptit löytyvät palvelusta myös stop hauskoina motion-videoina. Lanttulaatikon resepti löytyy TÄÄLTÄ, porkkanalaatikon TÄÄLTÄ
 
 
Joulupöytään voi kinkun vaihtoehdoksi tehdä tofukinkun, tai sen rinnalle. Tofukinkun on meille suunnitellut Hannan Sopan ihana Hanna. Resepti löytyy TÄÄLTÄ - mielenkiintoinen vaihtoehto, eikö ja vegaanien joulupöydän kuningas. 
Lisäksi teemme ainakin ihanan omenaisen perunasalaatin kapriksilla (resepti TÄÄLLÄ), ja jälkkäriksi taatelikakku tietenkin - eikö vain! 

Taatelikakku syntyy hetkessä - ja palvelusta löytyy hauska video minkä avulla kokkailla reseptit - uskomme että koko perhe innostuu kokkailusta niiden avulla! 😊
 


Nyt, näiden herkkujen myötä toivotamme teille venneriläiset ihanaa, lämmintä ja tunnelmallista joulua! ❤️ Tänä vuonna me yhdessä näytimme että se todellakin kuuluu kaikille. Kiitos. 

❤️ Tuulia, Emilia ja koko Vennerin tiimi ✨