Varaamalla ravintolaillan voit myös auttaa!


Yhdessä tekeminen on paitsi kivaa, myös vaikuttavampaa! Kuten sinä ja te kaikki ihanat Vennerin joukoissa seisovat kanssakulkijat, on huippua, että myös monet vastuulliset yrityskumppanimme mahdollistavat Venner-ruokakassien hankinnan vähävaraisille lapsiperheille.

Olemmekin tyytyväisiä ja ylpeitä siitä, että voimme tänään esitellä teille erään hienoista yhteistyökumppaneistamme, TableOnlinen. Ravintolapöytävarauspalvelu TableOnlinen kanssa uskomme ruokakulttuurin kehittämisessä samoihin asioihin: uusien ruokalajien kokeiluun, ruokakokemuksiin sekä satokausien mukaisiin raaka-aineisiin – ja että nämä mahdollisuudet kuuluvat kaikille perheen tulotasosta riippumatta! TableOnline on ollut mukana jo joulukampanjassamme kattamassa runsaan joulun monen vähävaraisen perheen joulupöytään, ja tämän lisäksi yritykselle on tärkeää olla auttamassa myös pitkäkestoisesti. Ja jopa 44 perhettä saakin yhteistyömme kautta koko viikon ravinteikkaat raaka-aineet ja reseptiikan kotiovelleen tämän vuoden aikana! Ateria-annoksiksi käännettynä tämä tarkoittaa melkein 1850 ateria-annosta (!), samalla kun ruokakassit tarjoavat kuukausiksi ja kuukausiksi D-vitamiinia. Aivan mielettömän hienoa. 

TableOnlinen toimitusjohtajan Ville Heinosen mukaan heille on tärkeää olla osana suomalaisen ruokakulttuurin kehitystä. Mikä onkaan vaikuttavampaa, kuin kehittää ruokakulttuuria niissä lapsiperheissä, joissa terveellinen, ravitseva ruoka ei ole itsestäänselvyys. Näissä perheissä on Venner-ruokakassin kautta mahdollista lisätä osaamista kasvispohjaisen, helpon ja maukkaan ruuan valmistamiseen sekä tarjota perheille uusia ruokakokemuksia. 

Ehkä jaatkin saman näkemyksen, kuin me:

”Ruokakulttuurimme tulevaisuuteen tulee kuulua myös ravitsevien ja terveellisten aterioiden mahdollistaminen kaikille.” – Ville Heinonen, TableOnline 

Vuonna 2010 perustetussa TableOnline.fi näppärä ja nopea varauspalvelu, joka kattaa yli 350 ravintolaa Suomessa ja Virossa. Kätevän kalenteripalvelun avulla vapaat ravintolavaihtoehdot löytyvät helposti ja varaukset vahvistetaan sinulle heti. Sen lisäksi löydät uusia ravintolatuttavuuksia ja ruokakokemuksia vaihtoehtoina vakiopaikoillesi. Kansainväliset keittiöt ovat ulottuvillasi - ja samalla näet muiden kommentteja ja ravintola-arvioita. Voit seurasi mukaan miettiä kuinka lapsiystävällisen paikan juuri sille päivälle tarvitsetkaan. Varaamalla TableOnlinen kautta pöydän, olet myös auttamassa kanssamme mahdollistaen ravinteikasta ruokaa vähävaraisille suomalaisille lapsiperheille. 

Tehdään siis kivaa sekä hyvää yhdessä, ja vaikutetaan yhteiskuntaamme positiivisesti! 

#vennerinjoukoissa