Uutta Vennerin joukoissa - Mari reseptisuositusten takana


 

Olemme superiloisia toivottaessamme tervetulleeksi uuden jäsenen Vennerin tiimiin: Marin, kuka tulee vastaamaan Vennerin Keittiössä-palvelun viikkosuosituksista. Viikkosuositukset, jotka ovat nyt olleet muutamia viikkoja sivussa kiireen takia tulevat siis jatkumaan, ja nyt entistäkin parempina - mahtavaa saada Marin ammattitaito mukaan viikoittaiseen toimintaamme! Sesongit, tuoreet ja luonnolliset raaka-aineet sekä auttaminen ovat lähellä Marin sydäntä - ihan niin kuin meidänkin! 

Lämpimästi tervetuloa Mari ✨ ❤️

Koko Vennerin tiimi

Kuka?

Mari, ammattikokki ja restonomi, jolle erityisesti jälkiruuat, suklaa sekä leipominen ovat lähellä sydäntä.

Kokin ammatti on siitä kiehtova, ettei tässä ammatissa ole koskaan valmis. Aina löytyy uusia tekniikoita, raaka-aineita sekä työvälineitä, joilla kehittää omaa osaamistaan.

Vennerin toimintaan halusin mukaan, sillä yksinkertaisesti haluan auttaa. Suhtaudun intohimoisesti ruokaan ja sen ympärille kietoutuviin tarinoihin. Jokin tietty ruoka voi kuljettaa meitä esimerkiksi lapsuuteen pelkän tuoksunsa perusteella. Ruoka tuo ihmisiä yhteen ja kertoo useasti jonkun tarinan. Haluan olla osana Vennerin tarinaa.

Toivoisin ihmisten kokeilevan rohkeasti erilaisia raaka-aineita ja maistavan uusia makuja. Kaikesta ei tarvitse tykätä. Laadukas raaka-aine on itsessään puhtaimmillaan ja tarvitsee usein vain simppelin käsittelyn. Tahtoisin myös korostaa satokauden huomioimista varsinkin täällä Suomessa, sillä vaikka satokaudet ovat lyhyitä, ovat ne myös intensiivisiä. Ravinnerikas, puhdas ruoka kuuluu kaikille.

- Mari