Syö kakkua ja tee hyvää!
Herkullista hyvän tekemistä? Jep, sitäkin on olemassa! Tapasin Vennerin tiimoilta Kalliossa Vaasankadulla herkullisen visuaalista Oh My Goodness - ravintola/kahvilaa luotsaavaan Johanneksen jo viime vuoden puolella. Teimme yhteistyötä jo jouluna, ja Johannes kahden eri yrityksensä kautta mahdollisti monelle perheelle runsaan joulun kauttamme. 

Oh My Goodness on sekä vaihtanut nimeä että uudistaa konseptiansa - ja haluaa vaikuttaa yhteiskuntamme epäkohtiin yhä voimakkaammin. Vennerin ravitsevat ruokakassit saavat kunnian olla OMG:n ensimmäinen kohde, ja pyysin Johannesta itseään kertomaan enemmän - koska se on paljon mielenkiintoisempaa niin, eikö! :) 

Eli päästetään siis inspiroiva Johannes ääneen, ja niin, tosiaan. Nyt jos koskaan on hyvä hetki herkutella, sillä koko helmikuun aikana kahvilasta myydyistä raakakakuista annetaan 1€ hyvään myös muille. Toivottavasti kahvila saa monta ruokakassia ostettua apua tarvitseville perheille! 

Ihanaa, herkullista helmikuuta! /Tuulia

Miksi Venner? 
Tulen itse isosta perheestä, raha on ollut tiukilla läpi lapsuuden. Ei niin tiukilla etteikö olisi ollut rahaa tärkeimpiin asioihin kuitenkin aina - ruokaa saimme, katto oli päänpäällä ja vaatteitakin saatiin päälle puettavaksi. Ymmärtänyt vasta jälkeenpäin kuinka tiukilla rahat olivat välillä olleet, mutta onneksi se ei vaikuttanut meillä normaaliin kehitykseen tai aiheuttanut stressiä lapsille sen enempää. Toki pääsimme nuorena töihin tekemään omaa rahaa, jotta pystyi sitten ostamaan sillon itselle tärkeitä asioita. 

Meillä ei kuitenkaan olisi ollut varaa syödä niinkuin haluan esimerkiksi nyt itse syödä - todella terveellisesti. Lapset ja ihmiset jotka tarvitsevat enemmän muiden tukea on lähellä sydäntäni. Uskon, että jokainen pystyy parempiin päätöksiin kun pohja on kunnossa eli ruokavalio. Kun pystyy auttamaan tässä asiassa, niin positiiviset päätökset ja asiat alkavat tippumaan toivon mukaan vähävaraisten muuhunkin elämään. 

Miten toimii?
Helmikuussa annamme jokaisesta GreenStreetin raakakakkupalasta 1€:n Vennerin ruokakasseihin - toivon mukaan saamme ostettua monta terveellistä ruokakassia vähävaraisille perheille! 

Muu hyväntekeväisyys OHMYGOODNESSissa.
Tänä vuonna panostamme entistä enemmän muiden auttamiseen ja käytämme hyväksi verkostoamme. Me tavoitamme paljon ihmisiä, meillä käy paljon muista välittäviä inspiroivia asiakkaita ja haluamme heidän kanssa levittää hyvien asioiden sanomaa. Joka kuukausi valitsemme yhden kohteen johon lahjoitamme osan jonkun tuotteen myynnistä tai keräämme esimerkiksi vapaaehtoisten joukon jeesaamaan jonkun asian rakentamisessa tms. Sijoitamme siis yhdessä aikaa, rahaa tai muuta resurssia sitä tarvitseville. 

Voit ehdottaa omaa lempparikohdetta sähköpostilla johannes@ohmygoodness.fi 
Kun teet hyvää, hyviä juttuja tapahtuu myös sinulle ja hyvän laittaminen eteenpäin inspiroi toivon mukaan myös muita tekee enemmän hyviä juttuja. Olethan mukana? 

Hyväntekemisen vuotta 2019! 
Johannes Laine
Sarjainnostuja & OHMYGOODNESS perustaja