Hyvän jäljillä


On olemassa neljä syytä, jotka vaikuttavat merkityksellisyyden syntyyn. Yhteenkuuluvuus, tarkoitus, itsensä ylittäminen ja tarinoita joita kerromme itsellemme sekä muille. Olen aina viehtynyt tarinoihin ja niiden voimaan. Ja me ihmiskuntana olemme kertoneet tarinoita sukupolvelta toiselle siirtäen tietoja ja taitoja eteenpäin tuleville elämän seikkailijoille.

Oli syksy, kun näppäilin taas kerran päättömästi Instagrammia ja kaikkien lomakuvien sekä selfieiden jälkeen rullasi eteen Vennerin saama palaute ”Lapset itkivät, kun jokainen sai oman omenan”. Lyhyt sekä simppeli, ja se osui ja upposi. Tarina, joka vetosi.

Me ihmisinä totumme nopeasti oman elämämme tasoon ja otamme sen aikalailla itsestäänselvyytenä. Minä en myöskään ollut koskaan ajatellut ruokaa sen enempää, sitä oli kuitenkin aina ollut. Enkä koe tästä huonoa omatuntoa, mutta heräsin ajattelemaan mitä minä itse voisin tehdä, jotta myös kaikilla muillakin olisi tämä sama mahdollisuus syödä riittävästi, ja ravitsevasti.

Uskon, että ihmiset yhdessä yltävät maailmaa muuttavaan hyvään ja yhdessä voimme vaikuttaa siihen, jotta jokaisella lapsella ja perheellä on ravitsevaa ruokaa saatavilla. Siksi lähdin mukaan Vennerin toimintaan tukemaan viestinnässä - jotta yhdenkään lapsen vatsa ei kurnisi.

Jelena 

Kuka? KTM, markkinoinnin ammattilainen ja kestävän kehityksen kannattaja.  Haluan edistää hyvinvoinnin tasa-arvoa ja olla mukana toiminnassa, joka varmistaa yhteiskunnallisella tasolla lapsiperheiden samankaltaiset lähtökohdat. Ravitseva ruoka on tärkeä arjen energian polttoaine, joka varmistaa hyvinvoinnin tasaisen jakautumisen. Odotan innolla mitä kaikkea keksimme viestintätiimissä yhdessä, jotta saamme innostettua muita mukaan auttamaan ja mahdollistamaan terveellisen ruoan jakamisen kaikille! 

Photo: Marko Oikarinen